Фирма “Ремко” е с над 30-годишен опит в областта на вноса и продажбата на часовници. Фирмата продължава дейността на други конфигурации, които се занимават с този вид бизнес от 1990г.

store_image“Ремко” е официален вносител на няколко висококачествените швейцарски марки часовници, между които “Victorinox Swiss Army” и “Camel Active”. Също така фирмата е вносител на дизайнерските часовници “Danish Design”, на италианските спортни часовници “Fila” и на ръчно изработените в Германия висококачествени бижута “Coeur De Lion”. Тези марки могат да бъдат намерени в дистрибуторската мрежа на “Ремко” в София, Бургас, Варна, Стара Загора, Русе и Добрич. Компанията понастоящем набира дистрибутори и в други големи градове в цялата страна. Освен споменатите марки в магазините на „Ремко” се продават и марките “Swatch”, “Cortebert”, “Junghans”, както и определени количества на “Fortis”, “Eterna”, “Edox” и “Claude Bernard”. В магазините на “Ремко” можете да намерите и престижните японски часовници “Seiko”, “Pulsar”, “Lorus” и “Orient”.

“Ремко” предлага и висококачествени реставрирани часовници с гарантиран произход и гаранция.

За нас      За нас

 

 

11.08.2020 | Информация за сключен административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.073-7105-C01, за изпълнение на проект с наименование “Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”, финансиран от Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

За нас